Дом > Производи > Систем за руковање житарица

Зрно користи разне капацитета ланац конвејер

Одлике БОДА ланац конвејер: добар изглед; мали волумен, једноставна структура, добро заптивање систем, лако за инсталацију и одржавање. У међувремену корисници могу да подесе неколико отвора за утовар и истовар. Транспортни ланац: доња листа је направљена од 5мм велике чврстоће тањир, страни листа је направљена од...
Детаљи о производу:

Одлике транспортни ланац БОДА:

Леп изглед; мали волумен, једноставна структура, добро заптивање систем, лако за инсталацију и одржавање. У међувремену корисници могу да подесе неколико отвора за утовар и истовар.

Транспортни ланац: доња листа је направљена од 5мм велике чврстоће тањир, страни листа је направљена од 3мм челичне тањир и горње корице тањир је направљен од поцинкованог лима 1.00 мм. Ланац је направљен од ХДПЕ од андqуот; Санwеиандqуот; или"Јингwеи" бренд. И #39; с посебан дизајн на главни део за заштиту материјала од блокирања горе. Користимо квалитетна окорелог редуктор.

ТГСС серија ланац транспортер је врста посебне опреме за непрекидно и хоризонталних достави зрна, која је у широкој употреби на различитим пољима као што су уља нахранити, брашна, Семе скроб, житарица и тако даље.

Да бисте сазнали више о овом систему, можете слободно нас контактирајте.


Hot Tags: зрно користи различитих капацитета ланац превозник, Кина, произвођача, добављача, фабрика, прилагођене, наводне, куповине, цена, на продају
Сродни производи
Истрага: