Дом > Производи > Силос > Подница равна силоса

Измишљеним челичних силоса за скроб млин или скроб постројења

Измишљеним челичних силоса за скроб млин или скроб постројења
Бода челичних силоса серије је распрострањена у различите индустријске линије као што је депо зрно фарму, дрвене куглице, пиљевина, пластична лоптица, Семе, брашно, скроб, уље, хране, воде за складиштење алкохола, вина, порта, хемија и тако даље, које су веома опрему за складиштење зрнасти и прах...
Детаљи о производу:

Бода челичних силоса серије је распрострањена у различите индустријске линије као што је депо зрно фарму, дрвене куглице, пиљевина, пластична лоптица, Семе, брашно, скроб, уље, хране, воде за складиштење алкохола, вина, порта, хемија и тако даље, које су веома опрему за складиштење зрнасти и материјале у праху.

Кроз године неумољива напора, Бода компанија је изградила силосима за многе познате предузећа као што је кинеско-амерички пионир Јоинт Вентуре компанија амерички ПУРИНУ компанија, Каргејл храњења компанија, Кореја компанија, Пекинг Денонг семена компанија, Беијинг порекла семена технологија цо., д.о.о., Лиухе цо., лтд., Лухуа групе, Јиангсу знам да групишете и тако даље. До сада смо завршили више од 1000 јединица за оне познате компаније. У међувремену, наши производи су врло популарна у страним земљама. Они се продају па у Украјине, Моголиа, у Шведској, Аргентина, Аустриалиа, Куба, Хондурас, Кореја, Вијетнам, Тајланд, Индонезија, Судан, Мазамбиqуе, Египат и друге земље и регионе.

Наши производи су нас сустигли до Међународног нивоа у стандардизацију, сериализатион и специјализација. Са најисплативије и добре услуге, имамо високу репутацију из наших купаца, како у земљи и иностранству.


Hot Tags: измишљеним челичних силоса за скроб Мил или скроб сади, Кина, произвођача, добављача, фабрика, прилагођен, наводне, куповине, цена, на продају
Сродни производи
Истрага: