Дом > Производи > Силос > Подница равна силоса

Врсте подница равна силосима за зрно депо у широкој употреби

Врсте подница равна силосима за зрно депо у широкој употреби
Главна увођење подница равна силос структура: силос: ребрасте су силос постељину зид који је направљен од најквалитетнијих цинковање одбор; Постељину буду затворена заједно до здравог или високо јачања завртњи. Дебљина зида силос је дизајниран по теорији снаге, што је чини се...
Детаљи о производу:

Главна увођење подница равна силос структура:

Силос : силос зид постељину ребрасте су који је направљен од најквалитетнијих цинковање одбор;

Постељину буду затворена заједно до здравог или високо јачања завртњи.

Дебљина зида силос је дизајниран по теорији снагу, која чини цео зид можете приуштити ни оток напетост. Истовремено , унутрашњих послова вертикалне стиффенерс могу приуштити вертикални трење. 0.96 м између свака два стиффенерс, резање лице је у облику андqуот; Вандqуот ; и постоје сферна водоотпорни прстена у болтсанд #39; рупа и водоотпорне мастиц траке између свака два комада силос лист.

Опрему за руковање могу успети згодније да одржавање и истовар, као што су врата силоса, ентеријера и екстеријера мердевине и заштиту нето.

Радијални зрак силос кров подршку система: кров је израђен од цинковање даску која је 0,8 мм дебљине, а вијци су са цинковање умиру.

Постоје посебне опреме на кров силоса као што су 4 сета природна вентилација, један скуп шахту, кров мердевине и сигурну кавезе и тако даље.

Главни делове силос регала и кров су направљени од цинковање одбор или резервних што може учинити силос постати још више стабилна и издржљиве временом дужи живот, што је добро схватио аутоматског рада.
Hot Tags: врсте подница равна силосима у широкој употреби за депо зрно, Кине, произвођачи, добављачи и фабрика, прилагођене, наводне, куповине, цена, на продају
Сродни производи
Истрага: