Дом > Производи > Силос > Хоппер дна силоса

Комерцијални и ефикасан металик Хоппер дна зрна силос регала

Приложене слике показује наш пројекат силос дна Хопер инсталиран у Казахстану, 5x1000т челика Хопер дна силосима са чишћење, сушење система: ● Бода челичних силоса серије је распрострањена у различите индустријске линије као што је депо зрно фарму, дрвене куглице, пиљевина, пластична лоптица, Семе,...
Детаљи о производу:

Приложене слике показује наш пројекат силос дна Хопер инсталиран у Казахстану, 5x1000т челик хоппер дна силосима са чишћење, сушење система:

● Бода челичних силоса серије је распрострањена у различите индустријске линије као што је депо зрно фарму, дрвене куглице, пиљевина, пластична лоптица, Семе, брашно, скроб, уље, хране, воде за складиштење алкохола, вина, порта, хемија и тако даље, које су веома опрему за складиштење зрнасти и материјале у праху. Капацитет од 5т да 2000 т.

Комплетна дизалици, аерације, температура надзор, нивоа која означава, чишћење, сушење, друге руковања и обраду системима који су доступни. Лифтови и транспортни Системи од 10 т/хр у 1 000 т/то контејнер користе се за транспорт.

Инсталација : да води инсталацију / / послати тим инсталације / / Скупштина залихе за цртање.

Фондација изградње Водич је доступан


Hot Tags: силос за комерцијалне и ефикасан металик Хопер дна регала, Кина, произвођача, добављача, фабрика, прилагођен, наводне, куповине, цена, на продају
Сродни производи
Истрага: