Дом > Производи > Силос > Хоппер дна силоса

Завршена Хоппер дна зрна за складиштење пројекат са кључ у руке за сервис

Спецификације ако честе истовара ускладиштених житарица је потребно, хоппер дна силосима бити узето. Хоппер углова, могу да се разликују према типу зрна да ускладиштити, сило пречника и употреба намера. Хоппер структура спречава губитак времена и новца у периоду истовара. Хоппер дна...
Детаљи о производу:

Техничке карактеристике

Ако честе истовара складиште житарица је потребно, хоппер дна силосима бити узето. Хоппер углова, могу да се разликују према типу зрна да ускладиштити, сило пречника и употреба намера. Хоппер структура спречава губитак времена и новца у периоду истовара.

Хоппер дна силоси могу бити раздвојени у две секције. Први који имају низак капацитет су именоване економски Хоппер дна силоса и другима који имају високог капацитета комерцијалних Хоппер дна силосима.

Комерцијални Хоппер дна силосима пречници може варирати од 4,58 м. 12 м. а максимални капацитет је 2000 м ³.

Због високог капацитета, посебно дизајнирана јак Хопер структура медведи у силос учитава ефикасно. Сви детаљи дизајна се сматра за безбедно на дизалици.

Четири различите Хопер углова као 40 °, 45 °, 60 °, 70 ° може модификовати према силос пречника, зрно ускладиштити, природни услови за такво место где желите да буде подигнут као што силос ветар, сеизмичке, сноw товара.

Hot Tags: довршене Хопер дна зрна за складиштење пројекат са кључ у руке сервис, Кине, произвођачи, добављачи и фабрика, прилагођене, наводне, куповине, цена, на продају
Сродни производи
Истрага: